Waarom een vakantiepark in Frankrijk gelijk staat aan groots genieten

Waarom een vakantiepark in Frankrijk gelijk staat aan groots genieten


Wil jij tijdens de aankomende zomer of lente genieten van een zonnige vakantie in een veelzijdige omgeving? En wil je graag vakantie vieren in Frankrijk? Dat kunnen we ons bij Houseoflou goed indenken. Zon, zee, strand, natuur een culinaire keuken en een rijke cultuur. La douce France heeft het allemaal! In dit blog inspireren we je graag met de veelzijdige mogelijkheden die je hebt als je een comfortabele vakantievilla boekt op een prachtig vakantiepark in Frankrijk van een vooraanstaande keten. Die vind je onder andere in het fabelachtig mooie landschap van de Poitou-Charentes, de zonovergoten regio van de Provence – Côte d’Azur of de schitterende streek de Dordogne. Naar welk gebied je ook afreist, de fijne combinatie tussen rust en reuring staat hoe dan ook garant voor groots genieten. Reis je in gedachten alvast een stukje met ons mee? Mooi, wij zeggen alvast: bonnes vacances!

Heerlijk landklimaat

In de Dordogne wisselen kronkelende rivieren en eeuwenoude bossen zich af met steile rotswanden, ongerepte natuurgebieden en wijngaarden. Deze populaire vakantiestreek in het zuidwesten van Frankrijk kenmerkt zich door de fameuze streekgerechten, het heerlijke landklimaat en de gerestaureerde Middeleeuwse dorpen. Als je graag wilt afreizen naar deze fijne streek heb je de keuze voor een verblijf op de vakantieparken Le Lac Bleu, Village des Cigales en Domaine de Lanzac. Het adembenemend mooie landschap van de Poitou-Charentes lijkt dankzij de pittoreske dorpjes, uitgestrekte wijngaarden en prachtige oude kastelen, zo uit een schilderij te komen. Deze regio die is gelegen in het westen van Frankrijk ligt aan de Atlantische Oceaan, heeft statistisch gezien de meeste zonuren per jaar en heeft een gemiddelde temperatuur van 26 graden. Wil jij tijdens je aankomende vakantie graag een paar weken in de Poitou-Charentes vertoeven? Dan zijn de vakantieparken Domaine les Forges, L’Aveneau – Vieille Vigne en Bourg Est-Vigelière iets voor jou.

Luxe badplaatsen

Voor veel vakantiegangers is de Provence-Côte d’Azur de ideale vakantiebestemming in Frankrijk. Vanwege de prachtige gevarieerde kust en de luxe badplaatsen is de regio zeer geliefd. In het achterland kun je genieten van heerlijk geurende lavendelvelden, schitterende natuurgebieden en authentieke plaatsjes. Verspreid door de Provence-Côte d’Azur vind je veel animatie, variërend van bruisende (watersport)activiteiten in de Gorges du Verdon en de Middellandse Zee tot aquaparken en attractieparken. Wil je de sfeer van de Provence-Côte d’Azur aankomende zomer of lente proeven? Dan kan vanaf het gloednieuwe park FranceComfort-Résidence de Salernes en de populaire vakantieparken Vallée de la Sainte Baume, Villa’s du Verdon en Jardin du Golf.

Vakantiehuis met privézwembad

Een comfortabele vakantievilla die van alle gemakken is voorzien, is natuurlijk minstens zo belangrijk als een mooie omgeving. Wil je in je aankomende vakantie graag genieten in de overtreffende trap? Boek dan een vakantiehuis met een privézwembad. Je geniet van een ultiem vakantiegevoel door elke dag een duik te nemen in het verkoelende water en daarna lekker te relaxen op een royaal ligbed. Vanzelfsprekend biedt een vakantievilla met een privézwembad je nog veel meer voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld geen rekening te houden met openingstijden, je kunt zoveel baantjes trekken als je wilt zonder andere mensen om je heen en ligbedden claimen is er ook niet bij. In welke zonnige streek vier jij dit jaar vakantie?  

You may also like