screnen windvast

Wanneer kies je voor een windvaste screen?


Meestal wordt er in de meeste situaties gekozen voor een normale screen. Deze screens zijn ideaal te gebruiken bij kleinere formaten. Echter wanneer je screens gaat toepassen op grotere formaten – zoals bij een terrasoverkapping of een vitrine – raden we je aan om te kiezen voor een windvast screen. Dit omdat bij deze formaat het doet kan gaat wapperen en hierdoor scheuren kunnen ontstaan in het doek. Kies bij breedtes vanaf 200 centimeter, altijd een windvaste screen. De windvaste screen zorgt ervoor dat je op lange termijn kosten bespaart omdat je niet doeken hoeft te gaan vervangen.

Wat is een windvaste screen?

Een windvaste screen is een screen waarbij de zijkanten van het doek vastgenaaid zitten en in de geleiders lopen. De afsluiting zorgt ervoor het doek mooi strak blijft staan en bij harde wind niet gaan klapperen. Daarom is een screen ook aanbevolen op plekken met hoge windslagen en zoals eerder aangegeven, bij grotere formaten. Een windvaste screen is alleen elektrisch te bedienen. Je kunt kiezen voor schakelaar of afstandsbediening. Een standaard screen kun je wel handmatig gaan bedienen.

Wat is een windvaste screen

Meer over screens en windvaste screens

Een screen of windvaste screen is ideaal om ruimte af te koelen. In de zomer kun je vaak niet onder een overkapping of in de woonkamer genieten omdat het te warm is. Wanneer je screens toepast, is dit verleden tijd. Screens zorgen namelijk voor de beste zonwering in een gewenste ruimte. Zo kun je zelfs de warmste dagen optimaal genieten in een gekoelde omgeving. De screens zijn leverbaar met verschillende lichtdoorlatendheid percentages. Wil je het pikdonker hebben? Kies dan voor 0% verduisterende doeken. Voor een beetje lichtdoorlatendheid, kies je voor de 3 of 5% screendoeken.

Screens bestellen

Nu je meer weet over de screens, is het tijd om te kijken of een screen interessant is voor jouw woning. Ga eens kijkje nemen op de webwinkel van Rolluiken33.nl. De screens prijzen van Rolluiken33.nl zijn erg scherp en er wordt verder ook topkwaliteit geleverd met maar liefst 5 jaar garantie. Je kunt in de collectie van Rolluiken33.nl zowel normale als windvaste screens bestellen. Berekenen de prijzen van een maatwerk rolluik via de webwinkel. Na bestelling, is de screen binnen 1-2 weken uit productie en kan deze uitgeleverd worden. Wacht niet langer, bezoek de webwinkel, berekenen direct een prijs en ga deze vergelijken met overige aanbieders. Je vindt nergens een screen of rolluik goedkoper dan bij Rolluiken33.nl.

You may also like