soulmate

Wanneer vind ik eindelijk mijn soulmate?


2018 is alweer bijna voorbij en opnieuw sluit je deze in je eentje af. Het afgelopen jaar begon je met een positief gevoel. Dit zou jouw jaar zijn, het jaar waarin je jouw soulmate zou vinden en samen aan de toekomst kon gaan werken. Aan het einde van dit jaar kun je enkel beamen dat dit niet gelukt is. Veel mensen geloven dat er voor iedereen wel iemand op deze aardbol rondloopt. Iedereen is op zoek naar liefde en in je omgeving zie je steeds meer stelletjes. Ondertussen blijf jij met een knagend gevoel rondlopen, wie wil immers geen liefde vinden?

Na vele pogingen om jouw soulmate te vinden en enkele teleurstellende relaties krijg je het gevoel dat er voor jou niemand is. Natuurlijk is dit onbestemde gevoel niet terecht. Ook jij hebt het recht op liefde en ook voor jou zal er ooit iemand zijn die onvoorwaardelijke liefde kan schenken. Een ontmoeting met jouw soulmate is misschien niet gemakkelijk, maar je kunt het wel eenvoudiger maken door eerst aan jezelf te werken. In dit artikel leggen we uit waarom.

Wees tevreden met jezelf

Een soulmate vinden staat niet garant voor een gelukkig leven. Als je niet tevreden bent met jezelf is het ook moeilijk om iemand anders van je te laten houden. Je hebt immers het gevoel dat je dit niet waard bent en dat kan een hoge druk leggen op een potentiële relatie. Als jij je lekkerder in je vel voelt, zal je merken dat het makkelijker is om contacten te leggen. Bovendien maakt het je aantrekkelijker voor de ander. We houden immers allemaal van iemand die vrolijk is en midden in het leven staat. Je voelt je niet alleen gelukkiger als je tevreden met jezelf bent, maar je zal ook zien dat je het datingsproces een beetje los kunt laten. Het geeft niet als je geen partner hebt, dat komt vanzelf: als de tijd rijp is.

tevreden met je zelf

Blijf realistisch

Als je al een langere tijd op een partner wacht, zal je merken dat je een steeds perfecter plaatje in je hoofd creëert. Je zoekt naar een geweldige man of vrouw die helemaal voor jou gemaakt is. Dit komt echter lang niet altijd voor. Een relatie gaat nooit zonder slag of stoot. Daarnaast kunnen karaktereigenschappen regelmatig botsen. Dat is dan ook niet erg, zolang jullie maar onvoorwaardelijk van elkaar houden. Daar hoeft niemand perfect voor te zijn.

soul mate vinden

Wacht geduldig af

Nog meer geduld opbrengen kan best lastig zijn als je iets heel graag wilt. Toch moet je beseffen dat al het goede tijd nodig heeft. Hoe langer je wacht, des te mooier het resultaat zal zijn. Het lot bepaalt uiteindelijk en daar heb je verder weinig bij in te brengen. Uiteraard kun je het lot af en toe een handje helpen, maar over het algemeen is het een kwestie van afwachten. Gelukkig zijn met de dingen die je wél hebt dan de dingen die je graag zou willen hebben. Door positief naar het leven te kijken, zal je zien dat het vinden van een soulmate sneller zal

You may also like