Met welk systeem kun je het beste je huis automatiseren?

Met welk systeem kun je het beste je huis automatiseren?


Het was dertig jaar geleden nog een idee uit een Sci-Fi film zoals The Matrix: huis-automatisering. Gordijnen die vanzelf open en dicht gaan, koffie die zichzelf zet en lichten die om een bepaalde tijd aan en uit gaan of die aanspringen als je een kamer inloopt. Toch wordt het automatiseren van je woning steeds normaler. Denk maar eens na. Hoeveel mensen in jouw omgeving kunnen de temperatuur in huis mobiel bedienen of hebben zelfs een robotstofzuiger? Er is steeds meer mogelijk en het leven wordt steeds eenvoudiger. Wil jij ook je huishouden automatiseren? Dat kan met een domoticasysteem van Comfortica. In dit artikel vertellen we daar meer over.

Wat zijn de voordelen van een domoticasysteem?

  • Inzicht in je energieverbruik;
  • Controle over wat je wilt automatiseren;
  • Grote aanpassingen aan je woning zijn niet nodig;
  • Wooncomfort;

Hoe maak je je huis veiliger met domotica?

Ben jij op zoek naar een domoticasysteem? Dan ben je als het goed is al bekend met de term ‘smart home’. Met een smart home gaan veel van je dagelijkse bezigheden automatisch. Maar wist je dat een domoticasysteem ook je woonveiligheid verbetert? Domotica draagt namelijk bij aan de beveiliging van je woning. Laat je bijvoorbeeld een Satel-alarmsysteem installeren, dan kun je die combineren met het FIBARO home automation-systeem.

Wat is het FIBARO home automation-systeem?

FIBARO is een wereldwijde marktleider op het gebied van domoticasystemen. Die positie behaalt de fabrikant natuurlijk niet zomaar. Als een van de weinige fabrikanten die zowel de componenten als de controller van zijn domoticasysteem zelf maakt, heeft FIBARO een streepje voor op de concurrentie. Je weet dan ook altijd zeker dat je volledige smart home perfect werkt – alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan. Ga voor de installatie van een FIBARO-systeem naar Comfortica. Deze webshop is dé Nederlandse leverancier van het merk FIBARO. De experts van dit bedrijf kunnen jouw FIBARO-systeem eenvoudig voor je installeren. Automatiseer vandaag nog je huis.

You may also like