Witte buffetkasten

Witte buffetkasten: dé kast voor jouw favoriete spullen!


Voor het opbergen van borden en bestek heb je altijd een kast nodig. Hiervoor zijn veel verschillende buffetkasten gemaakt onder andere de witte buffetkast. Er zijn veel verschillende maten en prijzen.

Soorten witte buffetkasten: van kleine tot grote buffetkasten

Er zijn veel verschillende soorten witte buffetkasten. De prijs varieert van €565,- tot €2075,-. De prijs verschilt zo erg omdat er ook heel veel verschillende maten witte buffetkasten zijn. De kast moet bij je inrichting passen, dus moet je wel de goede grootte hebben mocht je willen dat die bij je inrichting past. Neem bijvoorbeeld de Buffetkast Bastiaan 110 cm, deze witte buffetkast kost €565,-. Dit is een kleinere kast, waardoor deze beter past bij een kleine kamer dan bij een grote kamer. In deze kast past ook minder servies en bestek dan in een grote witte buffetkast, dus is handiger als je weinig servies en bestek hebt.

Buffetkast Bastiaan

Neem als een ander voorbeeld de Tower Living Amanda Buffetkast 200 cm, deze witte buffetkast kost €1995,-. Dit is een grotere kast, waardoor deze beter past bij een grote ruimte dan bij een kleine ruimte. In deze kast past veel servies en bestek dan is een klein witte buffetkast, dus is handiger als je veel servies en bestek hebt

Inrichting: past een witte buffetkast in jouw interieur?

Een witte buffetkast kan veel doen voor je inrichting. Stel je hebt een hele grote ruimte waar je een witte buffetkast in wilt zetten, dan ziet het er het beste uit als je een grote kast neemt, omdat die veel meer naar voren komt in de ruimte dan. En stel dan dat je een kleine ruimte hebt waar je een witte buffetkast in wilt zetten, dan ziet het er het beste uit als je een kleinere witte buffetkast neemt, omdat die anders veel te overheersend is in de ruimte. De inrichting van de kast zelf geeft ook een bepaald gevoel aan de ruimte.

Inrichting van de witte buffetkast: wat zet jij in de kast?

Het mooie aan een witte buffetkast is dat je er leuke decoraties in kunt plaatsen om de kamer op te fleuren. Over het algemeen zijn witte buffetkasten gemaakt met aan de bovenkant een vitrine en aan de onderkant deurtjes. De deurtjes zijn bedoeld om al je servies en bestek achter op te bergen. Je wilt echter je mooiere of duurdere accessoires duidelijk laten zien, dingen zoals antiek servies. Door ze achter de glazen deurtjes van de kast te plaatsen kun je ze ‘tentoonstellen’ in de kamer waar je de witte buffetkast neer hebt gezet. Hierdoor komen ze mooi naar voren in de kamer. Als je een accessoire in de witte buffetkast wilt zetten, moet je er wel opletten dat het wel past bij de kast en dat je er niet teveel spullen in propt. Het is prettig voor het oog om kleuren te gebruiken in de witte buffetkast die samen één geheel worden als je er naar kijkt. Bijvoorbeeld als je kiest voor een fel gekleurd servies, dat je er geen neutrale kleuren erbij voegt. Hetzelfde geld voor andersom. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de kast er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog is functioneel is.

You may also like