naamplaat

Je woning persoonlijker maken met een naambordje


Spreek gerust een postbode aan over de grootste ergernissen die zij ondervinden tijdens het werk. Grote kans dat ze eerst de te kleine brievenbussen noemen en dan overgaan op het huisnummer en naambordje. Want wie woont er eigenlijk in dat mooie huis? Door terug te tellen kom je vanzelf uit op het juiste huisnummer, maar erg handig is dat niet. En niet alleen voor de postbode en pakketbezorger, maar ook voor andere mensen die jouw woning voor het eerst bezoeken. Uiteraard hebben we het dan nog niet eens gehad over hoeveel baat jij erbij hebt. Een naambordje maken is niet iets wat je zomaar voor de eerste de beste postbode doet. We gebruiken een naambordje om onze woning identiteit en karakter mee te geven. Het bewijs dat daar een heel leuk gezin woont. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel keuzes in naambordjes en naamplaatjes. Zoveel dat het dikwijls lastig is om nog een definitieve beslissing te maken. In dit artikel delen we de laatste trends op het gebied van naambordjes en geven we tips voor een leuk ontwerp.

Dit zijn de laatste trends op het gebied van naambordjes

Nu steeds meer mensen ervoor kiezen om een uniek naambordje te laten ontwerpen zien we ook de keuze steeds groter worden. Zo zijn er ontzettend veel materiaalsoorten waar je tegenwoordig voor kunt kiezen. Denk aan RVS, kunststof, Messing, Leisteen en zelfs Plexiglas. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het bestaat. Daarnaast kies je nu ook niet meer uit standaard modellen, maar kan je het naambordje helemaal zelf samenstellen. Als jullie familiehond ook een plekje verdient op het naambordje laat je deze er gewoon bij plaatsen met een grote pootafdruk. Verder kies je gemakkelijk uit allerlei kleuren, lettertypes, decoraties en noem maar op. Hierdoor maak je je naambordje helemaal naar wens en is elk bordje uniek. Je kunt overigens ook richting de wat traditionelere look gaan met Emaille huisnummer- of bordjes aan de muur.

naamplaatje

Kosten van naambordjes

De kosten van een naambordje variëren enorm. Dit hangt helemaal af van welk materiaal je wilt gebruiken en welk ontwerp bij jouw woning past. Zo zijn gesteentes en RVS bordjes vaak wat duurder in aanschaf. We raden wel aan om een naambordje te kiezen dat ook bij de stijl van je woning past. Als je woont in een zeer gedateerde woning is een heel modern naamplaatje best een gek gezicht.

Zelf een leuk ontwerp maken

Natuurlijk is het ook mogelijk om helemaal zelf een ontwerp te maken. Je hoeft hiervoor enkel het benodigde materiaal uit te kiezen bij de winkel of webshop en vervolgens jouw ontwerp voor te leggen. Tip: er zijn goede webshops die je de mogelijkheid geven om vrijwel alles aan te passen. Denk aan het plaatsen van icoontjes, decoraties, verschillende lettertypes en kleuren. Ook qua vormen kan je vrijwel alle kanten op. Zo maak je van het naambordje bij jouw voordeur een uniek exemplaar, net als het mooie gezin dat daar woont. En dat mag iedereen weten!

You may also like