In jouw woning de winter door: comfortabel in de kou!


Nou ja, ín de kou; juist niet, eigenlijk! We willen je namelijk juist een voorbeeld geven van de basisbenodigdheden die de kilste periode van het jaar juist aangenaam maken. Want om te voorkomen dat je binnen gaat zitten mokken en je vervelen totdat je je bikini weer aan mag trekken, zijn er een heleboel dingen die je juist kunnen doen verlangen naar de winter. Gezelligheid in huis is daar een mooi voorbeeld van! Lees verder om te zien hoe je dit het beste kunt bewerkstelligen.

Warmte

Dat is toch wel basisbehoefte #1, dachten we zo. Zorg daarom dat je je woning goed op temperatuur hebt en dat je jezelf op je vrije momenten eens goed trakteert op een lekkere kop sterke koffie of een mok gevuld met heerlijke warme chocolademelk! Om er zeker van te zijn dat de kou je niet om je botten slaat, trek je een comfortabele wollen trui aan en trek je je op je knusse bank terug onder een beschermend dekentje. Pak er een goed boek bij en zet je favoriete plaat op om jouw vrije dag of avond helemaal compleet te maken!

Decoraties

Kun jij nooit wachten totdat de Goedheiligman eindelijk weer naar warmere oorden is getrokken zodat je geen schuldgevoelens hoeft te koesteren wanneer je je kerstspullen weer van stal wilt halen? De tijd zal je leren dat het daarvoor nooit te vroeg is! Richt je woonkamer – en eventuele andere ruimtes van je huis – in met het oog op de naderende winter en de feesten die het einde van het jaar karakteriseren! Kerst en Nieuwjaar kunnen niet meer stuk wanneer jouw stulpje in visueel opzicht helemaal op december inspeelt.

decoraties winter

Vermaak

Heb je je hele dvd- en blu-ray verzameling alweer helemaal opnieuw bekeken en ben je voor in de winter op zoek naar wat anders? Dan is een abonnement op streaming services als Netflix en Prime Video van Amazon geen overbodige luxe! Bekijk online hun respectievelijke aanbod, schrijf je in bij de dienst van jouw voorkeur en bekijk je favoriete films en series waar en wanneer jij wilt. Zo gemakkelijk is het voor jou om voldoende afleiding te vinden waarmee je de winter doorkomt!

Servies

In de eerste alinea hadden we het nog over warme dranken waarmee je jezelf eens flink zou moeten verwennen wanneer het kwik dalende is. Gelukkig bestaat daar een perfect servies voor! Met de diverse potten, bekers en glazen van Blomus schenk jij jezelf je favoriete verwarmende drank in en kun je deze even gemakkelijk aan je gasten serveren. En dat ook nog eens in stijl! De diverse reeksen van dit prestigieuze merk zijn niet alleen heel fraai maar ook nog eens zeer praktisch. DIt zul je bijvoorbeeld merken aan de dubbelwandige Nero koffieglazen en de egale Milo borden en schalen.

blomus servies

Kortom; als er iemand is die warm en knus de winter doorkomt, ben jij het wel!

You may also like