mooie tas

Back to work tassen: tips & inspiratie


Nu de zomer inmiddels al een tijdje onderweg is en mensen massaal op vakantie gaan is het nog lastig om te bedenken dat die pret binnenkort toch echt over is. De koffers worden weer uitgepakt, de laatste hand aan de schoonmaak van het huis wordt nog gelegd en vervolgens mag je weer aan de slag op het werk. Eigenlijk is de vakantie vrijwel altijd te kort. Gelukkig zijn er genoeg manieren om jouw terugkomst op het werk in stijl te vieren. Dat doe je uiteraard met een back to work tas. Zeg nou zelf, een mooie tas maakt veel goed!

back to work tas

Shop voor back to work tassen

Na een heel jaar hard werken was je nodig toe aan vakantie en je tas waarschijnlijk ook wel. Bevlekt, vervuild en versleten hangt hij langs je schouder. Tijd om je tas misschien toch eens extra vrij te geven en een nieuwe aan te schaffen. Omdat we anno 2018 niet echt de zin en tijd meer hebben om talloze winkels af te struinen is het een aanrader om eens online te kijken. Zo bestel je lekker vanuit je luie stoel de leukste tassen en accessoires. Kijk voor de breedste collectie van tassen, sieraden en andere accessoires eens op Brandfield. Hier vind je vrijwel alles om jouw terugkomst op het werk in stijl te vieren.

Het belang van een goede tas

Een goede tas om mee naar het werk te nemen is van essentieel belang om effectief te kunnen werken. Hoe vaak heb je niet voor het dilemma gestaan dat je niet alles mee kon nemen in je huidige tas en daardoor op het werk in de knoei kwam? Een goede tas is het halve werk als je het ons vraagt. Denk zelf eerst goed na over alle spullen die je dagelijks meeneemt naar het werk. Zo moet de tas misschien wel ruimer zijn voor je laptop en aantekeningen maar mag hij ook weer niet te ruim zijn. Bovendien moet de tas kwalitatief sterk zijn als hij dagelijks gebruikt wordt. Ted Baker tassen zijn een echte aanrader als het gaat om back to work tassen. Zij verkopen tassen in alle soorten en maten en zien er bovendien ook nog eens leuk uit. Zeg nou zelf, ook een tas voor het werk moet gewoon te combineren zijn met al je outfits. Tip: neem je altijd veel te veel mee naar je werk of moet je meer meenemen dan mogelijk is in traditionele tassen? Ga dan voor een Ted Baker shopper, deze zijn lekker ruim en ook nog eens enorm stijlvol.

Ted baker tas

Ted Baker tas

Ted Baker met strik

Waar op letten bij de aanschaf van een nieuwe tas?

Als je een tas online wilt bestellen is het belangrijk dat je in je hoofd alvast een lijstje maakt waaraan de tas moet voldoen. Als de tas naar keuze scoort op alle gebieden is het de perfecte tas voor jou. Maar waar moet je dan eigenlijk allemaal op letten? Wij zetten de belangrijkste dingen nog een keer voor jou op een rijtje:

  • De grootte: een back to work tas is meestal wat groter dan je alledaagse tas. Bedenk eerst goed welke spullen van essentieel belang zijn om mee te nemen naar het werk. Pas hierop de grootte van je tas aan.
  • De uitstraling: bij een back to work tas is het enorm belangrijk dat je tas professionaliteit uitstraalt. Zo’n geinige Disneytas kan enorm leuk zijn voor alledaagse ommetjes, maar voor het werk is dat toch een wat minder idee. Ga voor stijlvol met een eigen twist.

You may also like