Wat zegt de horoscoop over jouw liefdespartner

Wat zegt de horoscoop over jouw liefdespartner?


Altijd al willen weten wat jouw horoscoop zegt over jouw toekomstige lover? Opzoek naar een goede gids betreft het vinden van de juiste partner? Vertrouw gewoon op je horoscoop, die weet namelijk precies wat er gebeuren gaat en welk sterrenbeeld het beste bij jou past! Natuurlijk ben je opzoek naar iemand die goed bij je past, ontzettend lief is en natuurlijk moet er ook een enorme aantrekkingskracht zijn. En laten we eerlijk zijn dames, het is natuurlijk niet geheel onbelangrijk wat jouw toekomstige liefde in zijn broek heeft zitten. Wij kunnen jou een idee geven van wat je nu kan verwachten op seksueel gebied als we kijken naar de verschillende sterrenbeelden. Dus dames, hoe groot hij geschapen?

Ram

Ooit gehoord van een zogeheten prikpik. Dit er een die lang en dun is en lekker diep tegen je baarmoeder prikt. Vandaar de naam. Een prikpik is niet geliefd onder alle vrouwen. Maar toch weet hij jouw hart te stelen door alle aandacht eromheen. De ram is een echte hartendief.

Seksuele matches: Leeuw, Weegschaal, Tweeling en Schoerpioen.

Stier

Kort en dik, dit wat de stier in zijn broek draagt. Ben je een vrouw die houdt van lengte, dan is de stier misschien niet de beste match voor jou. Ben je gek op dikte en weet jij er wel raad mee? Dan is de stier de perfecte match voor jou. Helaas houdt hij het geen uren vol, maar dit betekend wel dat je het meerdere keren per dag kan doen.

Seksuele matches: Schorpioen, Kreeft, Maagd en steenbok.

Tweeling

Geen pronker, maar duidelijk een goede groeier. Trap niet in gezichtsbedrog, want hoewel je in slappe toestand niet heel erg onder de indruk zult zijn, zal je verwonderd toekijken wanneer meneer opgewonden raakt en gaat groeien. De tweeling is dus erg groot geschapen en heeft indrukwekkende moves.

Seksuele matches: Ram, Tweeling, Boogschutter, Waterman,

Kreeft

De kreeft is meestal gemiddeld. Niet te groot en niet te klein, wel mooi in proportie, mooi symmetrisch en hij weet zich wel raad met zijn partner. Het gaat hier dus niet om de grootte, maar om wat hij kan. En geloof het maar, hij kan veel! (Ook wel de Rolls Roys onder de penissen genoemd.)

Seksuele matches: Stier, Leeuw, Steenbol en Vissen

Leeuw

De leeuw is alles wat je kan verwachten van een echte leeuw. Hij maakt indruk met zijn down under. Leeuwen zijn ook echte macho’s in bed en vergeten soms dat er ook nog iemand anders is die gepleased moet worden.

Seksuele matches: Schorpioen, Ram, Boogschutter en Leeuw.

Maagd

Het is een puur genot met de maagd. Ze hebben namelijk de perfecte jonkheer. Een echte kanjer en bomvol energie. Je zult door de maagd gepleased worden zoals nooit tevoren!

Seksuele matches: Stier, Weegschaal, Vissen en Steenbok.

Weegschaal

De toren van Pizza, zegt dat je wat? Inderdaad, de weegschaal is een beetje scheef. Soms kijkt ie uit naar links, bij andere kijkt ie uit naar rechts. Dit is niet altijd verkeerd, want sommige mannen raken precies de G-spot, doordat er een kromming voor de eikel zit.

Seksuele matches: Ram, Tweeling, Leeuw en Boogschutter.

Schorpioen

Dit zijn grote knapen. Ze hebben alles, ze zijn lang, dik en recht en sommige vrouwen krijgen het er benauwd van. Doe daarom rustig aan met een schorpioen dames. Even tot drie tellen voor je aan de slag gaat.

Seksuele matches: Stier, Leeuw, Schorpioen en Vissen.

Boogschutter

Niets om over te klagen bij de boogschutter. Hij is namelijk gewoon gemiddeld. Niets bijzonders, maar dat laat niet weg hij dat het super leuk vindt om jou een groot plezier in bed te doen en je een heerlijk gevoel te geven. Ze worden ook wel de emotionele penis genoemd, omdat ze wel eens last kunnen hebben van moodswings. Zo gaat ie heel snel van de happy penis naar de slappe depri penis.

Seksuele matches: Leeuw, Ram, Tweeling en Waterman.

Steenbok

Lekker enthousiast. Pas op dat het niet te snel gebeurd. Hij heeft een vrij gemiddelde penis, maar zal je altijd een bom van zelfvertrouwen geven. Blijf lekker lang bij hem, want hij zal het steeds langer kunnen volhouden.

Seksuele matches: Kreeft, Stier, Steenbok, Maagd en Schorpioen.

Waterman

Ja ja dames, de waterman is een bovengemiddeld goed geschapen man. Zijn penis is verbonden met zijn gevoelens en daar houden vrouwen wel van. Hij is een gevoelsmens. Je moet dus altijd zorgen dat de sfeer juist is. Als hij zich eenmaal goed voelt, dan jij ook! God, wat zal jij je goed voelen!

Seksuele matches: Tweeling, Waterman, Boogschutter en Maagd.

Vissen

De kleintjes. Klein, maar fijn. De grote daar zal je niet van opkijken maar ze zullen zeker hun best doen om dat te compenseren. Op alle vlakken ga jij gelukkig worden tijdens een vrijpartij met de vissen. Dat grootte niet alles zegt, bewijst de vissen maar weer!

Seksuele matches: Schorpioen, Kreeft, Maagd en Weegschaal.

Bron: https://www.mediumchat.nl/daghoroscoop

 

You may also like