Waar zet jij de buitensauna neer

Waar zet jij de buitensauna neer?


Het leven wordt steeds drukker en we krijgen steeds meer prikkels die we moeten verwerken. Daarom is het zeer belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt. Anders kom je niet tot rust, en voel jij je alleen maar moe en prikkelbaarder. Thuis tot rust komen kan helaas lastig zijn, denk aan de kinderen die rondrennen of elk klusje die je nog moet doen zien liggen. Daarom raden wij je aan om een item aan te schaffen waar je helemaal tot rust komt. Zoals een buitensauna of een hottub!

Een sauna heeft meer voordelen dan je zou denken

Dat we ontspannen en heerlijk tot rust komen in een sauna weten we allemaal. Maar een sauna heeft nog meer voordelen! Een sauna uitkiezen kan nog wel de nodige stres met zich meebrengen. Je wilt namelijk niet dat de sauna te klein of te groot is voor je achtertuin. Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uitvalt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriƫntaals sfeertje. En kan je altijd genieten in je achtertuin, in goed of slecht weer!

Een koude douche is zeer belangrijk!

De warmte in de sauna is heerlijk, maar het heeft ook een keerzijde als jij je niet op tijd af laat koelen. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien. En zo krijg jij een vloed aan water over je heen.

 

You may also like