Zilveren armbandjes


Zilveren armbandjes zijn nooit helemaal weggeweest, maar nu weer helemaal populair. Het is een tijdloos sieraad waar eindeloos mee te variëren valt.

Soorten en maten

Zilveren armbanden zijn er in allerlei soorten en maten. Fijne geschakelde bandjes met of zonder een bedeltje, of een wat stevigere band die geschikt is om er bedeltjes aan te hangen tot grove schakels voor de stoere types. Er zijn armbandjes te krijgen met verschillende kleuren edelstenen of kleurrijke kralen. Slavenarmbanden, klemarmbanden, plaatarmbanden al dan niet bewerkt.

Voor wie

Zilveren armbandjes zijn er voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Er zijn mooie grof geschakelde gourmet armbanden voor mannen, maar ook zijn er fijner geschakelde plaatarmbanden die menig man niet zal misstaan.

Voor de kleine mensen is er een ruime keus. Voor meisjes meer dan voor jongens. Voor jongens geldt eigenlijk hetzelfde als voor de mannen: gourmet geschakelde armbandjes al dan niet met een plaatje. Voor de meisjes is de keuze enorm: schattige armbandjes met fantasie schakeling afgewerkt met een lieveheersbeestje, een vlindertje, een hartje of een bloemetje. De bedelarmbandjes voor kinderen zijn eindeloos samen te stellen en naar eigen wensen aan te passen.

De dames hebben de meeste keus. Alles wat er voor mannen en kinderen is, is er voor dames. Mooie plaatarmbandjes waar een naam ingegraveerd kan worden, mooie bedelarmbanden met natuurlijk andere bedels dan bij de kinderen, maar vooral armbanden voor elke gelegenheid. Ingelegd met gekleurde edelstenen van heel goedkoop tot de prijs van een middenklasser.

Cadeau

Het zilveren armbandje is het perfecte cadeau. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Hoe leuk is het om als kind een plaatarmbandje te krijgen met je eigen naam erop? Maar helemaal als romantisch cadeau: het schept niet de verwachtingen die een (vriendschaps)ring schept, is ook niet zo veelzeggend als een ketting. Een zilveren armbandje geeft aan dat je iemand leuk genoeg vindt voor een sieraad zonder daar allerlei verwachtingen aan te hangen.

Combineren

Er zijn zoveel zilveren armbandjes te verkrijgen dat er veel te combineren valt met oorbellen, kettinkjes en andere sieraden. Voor een avond uit kan een armbandje net de hele look afmaken. Verschillende winkels bieden sets aan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het is niet moeilijk om zelf t

You may also like