windlicht

Zo creëer je meer sfeer met een windlicht


Niks is leuker dan een gezellig huis waar jij je thuis voelt. Woonaccessoires dragen altijd een steentje bij met het creëren van meer sfeer in een woning.  Om op een eenvoudige manier een echte sfeermaker in huis te halen zijn windlichten een echte aanwinst voor in jouw interieur! Wij laten je zien hoe je dat kan doen.

Zet de windlichten buiten op tafel

Windlichten zijn, naast een dat ze een hele mooie toevoeging zijn in het interieur, ook nog eens functioneel. Kaarsjes geven je omgeving ontzettend veel sfeer. Het is daarom ook een prachtig gezicht wanneer er een kaarsje in zit. Het leuke aan windlichten is dat ze zowel in de zomer als in de winter een erg goed te gebruiken zijn. Gezellig borrelen tot in de late uurtjes in de tuin midden in de zomer met een prachtige windlicht op tafel. Wat ook leuk is om een aantal windlichten met kaarsen bij elkaar neer te zetten of verspreid over de tafel, je hebt eigenlijk geen buitenlamp meer nodig!

windlichten

 Een sfeermaker als eyecatcher

Om echt uit te blinken in jouw interieur wil je natuurlijk iets unieks in huis halen. Voor een avondje romantiek, gezelligheid of gewoon lekker uitrusten in een sfeervolle omgeving is voor de meeste een ideale situatie. Lekker thuiskomen en het gevoel hebben dat je ook echt thuis bent. De lantaarn Gozo Large is een echte eyecatcher voor in huis. Vooral tijdens de donkere dagen is dit trendy item een fantastische toevoeging in jouw interieur. Wij zijn er helemaal gek op!

windlichten sfeermaker

Hang de windlichten op

Windlichten hoeven niet altijd op tafel te staan, je kunt ze ook ophangen. Hangende windlichten zijn echte blikvangers voor in de woonkamer en onder de veranda. De hangende windlichten van het merk Wants&Needs staan echt prachtig voor zowel binnen als buiten. Je kunt ze ophangen waar je maar wilt!

You may also like