Zomer kleding trends voor vrouwen 2019

Zomer kleding trends voor vrouwen 2019: Dit zijn de 5 belangrijkste Shein kleding stijlen


In onze trendgids kun je ontdekken welke modetrends niemand kan negeren in de zomer van 2019. Met deze voorkennis wordt je gegarandeerd een fashionista! Zoals je weet, ben je als modeprofessional altijd een stapje voor. Dus in plaats van ons bezig te houden met wintermode, gaan we liever in op de modetrends voor de zomer van 2019. Zomermode is gewoon veel leuker, nietwaar?

Modetrends zomer 2019 by shein kleding: Denim is in

Een van de grootste modetrends in de zomer 2019 is waarschijnlijk denim. Of het nu gaat om jurken, jassen of broeken – als je volgend voorjaar een van de trendsetters wilt zijn, moet je het robuuste jeansmateriaal niet uit de weg gaan. Naast donker denim is de Acid Wash look vooral populair in de zomer van 2019. Dit zijn bijzonder fel gewassen en onregelmatig vervaagde denimonderdelen, die vooral in de jaren tachtig bijzonder populair waren. Modeprofessionals zweren ook het komende seizoen bij overall denim-outfits.

denim trend

Shein.nl: Pastelkleuren geven de toon aan in de zomer 2019

Over de trendkleuren voor de zomer 2019 lijken de ontwerpers het eens te zijn. In plaats van felle of donkere kleuren zijn de nieuwe collecties vaak voorzien van opvallend zachte kleuren en lichte tinten – net als het voorjaar en de zomer. Sorbet tinten, die we het komende seizoen als klassieke kleurblokkering zullen dragen, zijn bijzonder mooi – alleen in de lichte versie.

Zomer 2019 Shein Nederland: ruches en tule zo ver het oog reikt

Als je je in 2019 met ruches en tule tooit, ben je zeker een fashionista. Waarom? Want jurken, overhemden, blouses en zelfs broeken met ruches en tule behoren tot de must-haves van het komende seizoen. Deze modetrend ziet er niet alleen vrouwelijk uit, maar voegt ook in een oogwenk een vleugje glamour toe aan elk kledingstuk. Naast de delicate tule en vrouwelijke ruches zullen in de zomer van 2019 ook klassieke kantstoffen de boventoon voeren.

Shein Nederland In het voorjaar en de zomer van 2019 richten we ons op een mix van patronen
Iedereen die denkt dat het gestreepte shirt niet bij de Leo-Rock paste, heeft het mis. Tenminste als het gaat om modetrends voor de zomer van 2019. Omdat het komende seizoen wild zal zijn. Waarom? Omdat we gewoon twee of meer patronen combineren. Of het nu gaat om stippen of bloemen om strepen te blokkeren – op alle catwalks van New York tot Parijs werden ze tot in de perfectie gemengd.

Gehaakte stoffen zijn in tijdens de zomer van 2019 bij Shein Nederland

Gehaakte jurken haken, details van visnetten en macramé – tot nu toe hebben we de folkloristische ontwerpen alleen durven gebruiken voor festivalbezoeken. In de zomer van 2019 brengen de ontwerpers nu hippiekleding op straat, want dan is haakbreien een van de grootste modetrends van allemaal. Geen wonder – de grof gebreide gebreide stof is immers mooi voor de zomer, de zon en de zee.

You may also like